Mobotix kamerat

Mobo_general

Saksalainen yritys MOBOTIX AG tunnetaan edelläkävijänä verkkokameratekniikassa. Yrityksen hajautettu konsepti pystyy valmistamaan korkearesoluutiokameroita kustannustehokkaasti.

Mobotix on tuottanut megapikseli kameroita jo vuosia ja sitä pidetään markkinajohtajana korkearesoluutio videotekniikassa.

Miksi korkearesoluutio kamera?

Mitä tarkempi resoluutio, sitä yksityiskohtaisempi kuva. Analogisessa tekniikassa tallennettu kuva on yleensä 0,1 megapixeliä (CIF). Yksi Mobotix kamera tallentaa kuvan 30 kertaa tarkemmin kuin perinteinen analoginen kamera. Suuremman kuva-alan ansiosta 360° kuvanäkymät ovat mahdollisia, joka vähentää kameroiden määrää ja näin ollen on kustannustehokas.

Kestävä ja vähän huoltoa tarvitseva

Mobotix kameroissa ei ole liikkuvia osia, joten kameroiden huoltotarve on vähäinen. Kameroiden käyttölämpötila on mallista riippuen -30° to +60°C (i25 malli 0 – 40°) ja virrankulutus on  3 – 5 W.

Green_logo_2

Ohjelmisto

Kamerat eivät tarvitse erillistä NVR ohjelmistoa tai tallenninta. Mobotix kamerat sisältävät kaikki tarvittavat ohjelmat ja ovat maksuttomia.

mx_WB_MxMC_en_150702.gif_large

Mobotix Moonlight teknologia

Yksi tärkeä ominaisuus joka määrittelee valvontakameran laadun on sen valoherkkyys. Korkean valoherkkyyden kamera tukee lyhyempää valotusaikaa joten tuloksena on pienempi liike-epäterävyys. Tämä helpotta videoaineiston arviointia, kuvan detailit erottuu hyvin ilman ylimääräistä kallista lisävalaistusta.

Mobotix 6MP Moonlight sensorinteknologia
  • Valoherkin sensori objektiivitekniikassa koskaan
  • Erittäin matala valon tarve päiväsensorilla: 0,1 lux 1/60s, 0,005 lux 1/1s
  • Erittäin matala valon tarve yösensorilla 0,02 lux 1/60s, 0,001 lux 1/1s
  • 100 kertaa parempi valonherkkyys verrattuna aikaisempiin sensoreihin
  • Lyhyempi valotusaika tarkoittaa pienempää liike-epäterävyyttä
  • Maksimi kuvakoko 6 megapikselin sensoriklla 3:2 (3072×2048)

mx_WB_6MPMoonlight_150416.gif_large

Print Friendly, PDF & Email