Dahua tuotteet

pic1 videovalvonta

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. on johtava ratkaisutoimittaja globaalissa videovalvontateollisuudessa. Maailmanlaajuisesti noin 11 000 työntekijää osallistuu Dahua-ratkaisuihin, tuotteisiin ja palveluihin yli 160:ssa maassa. Dahualla on 35 tytäryhtiötä ympäri maailmaa, aasiassa, amerikassa, euroopassa, lähi-idässä, oseaniassa, afrikassa jne. Dahua tarjoaa valvontaratkaisuja vertaansa vailla olevalla laadulla, luotettavuudella ja vakaudella.

Dahua on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita uusimmilla tekniikoilla, joiden avulla loppukäyttäjät voivat suorittaa liiketoimintaansa menestyksekkäästi. Vuonna 2001 Dahuasta tuli Kiinan ensimmäinen yritys joka julkaisi 8 kanavan reaaliaikaisen sulautetun digitaalisen videonauhurin. Sittemmin yhtiö on jatkanut panostuksia voimakkaiden t & k-toimintojen kehittämiseen uuden teknologian ja innovaatioiden hyväksi.

Dahua on investoinut noin 10% sen vuotuisista liikevaihdosta tutkimukseen ja kehitykseen vuodesta 2014 lähtien. Yhtiöllä on neljä tutkimuslaitosta – Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Chip-instituutti ja Video Cloud Institute – ja yli 5 000 t & k-insinööriä ja teknistä henkilöstöä AI: ssa, IoT: ssä, pilvipalveluissa, videiossa, tietoturvaohjelmistoissa, ohjelmistojen luotettavuudessa ja muissa tekniikoissa. Dahua on rekisteröinyt yli 800 patenttia vuodesta 2016 lähtien.

pic2

Dahuan ydin tuotelinja, kuten verkkokamerat, NVR, ja HD koaksiaalit, voidaan soveltaa monilla aloilla, kuten pankki- ja rahoitusala, hallitus, teollisuus, kauppa, urheilu- ja vapaa-aika, kuljetus- ja energialala.

pic3

Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia ja luotettavia Dahuan-teknologiaan perustuvia valvontaratkaisuja. Dahuan tuotteet voidaan valita yksilöllisesti asiakkaan käyttötarkoituksiin sopiviksi. Suunnittelemme kameravalvonnan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja asennamme laitteet ja opastamme niiden käytössä.

Print Friendly, PDF & Email