Teiton räkkitietokoneet

 

teollisuustietokone

TEITO 1U – 4U tuoteperhettä on valmistettu vuodesta 1997 lähtien. TEITO teollisuustietokoneet voidaan asentaa 19” standardikaappeihin ja –konsoleihin. TEITO tarjoaa mahdollisuuden kustomoida 1U – 4U-tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. TEITO räkkiasennettavilla teollisuus-PC:illä korvataan usein tavalliset työasema-PC:t teollisuusympäristöissä paremman luotettavuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi. PC:t voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon, joten ne soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin ja –tarkoituksiin.

 

TEITO Rack PC:iden yleisiä ominaisuuksia:

  • Full Range -virtalähde
  • SATA / IDE / SAS -tuki
  • USB-liitäntä etupaneelissa
  • 2 tai 3 x 5,25” massamuistipaikkaa
  • 2 x 8cm tuulettimet hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi
  • Laaja tuki erilaisille teollisuus emolevyille (ATX, Micro ATX,Mini ITX, PICMG)
  • Koneen laajamittainen testaus ennen toimittamista asiakkaalle

 

Teito 1U:n etuosassa on kaksi 70mm pölysuodattimella varustettua tuuletinta. Tuulettimet takaavat hyvän ilmankierron ja pölysuodatin minimoi pölyn kulkeutumisen rungon sisälle. Sekä tuulettimet että pölysuodatin ovat helppo vaihtaa irroittamalla sormiruuveilla kiinnitetty tuuletinmoduli. PC:n etuosan LED-valot ilmoittavat tuulettimien tai lämpötilan mahdollisista häiriötilanteista. Teito 1U rack-PC:t on suunniteltu teollisuuden koviin ja vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme myös kustomoituja tuotevaihtoehtoja.

1U

1U

1U

Teito 19″ 1U räkkikiinnitettävä teollisuus-PC on suunniteltu erityisesti pieniin kaappeihin ja kehikoihin. Sen syvyys on vain 35 cm. Teito 1U-alusta on kehitetty tukemaan Atom™ Dual Core, ja Core™ i-sarjan prosessoreja emolevystä riippuen.

Teito 2U:n etuosassa on kaksi 80mm pölysuodattimella varustettua tuuletinta. Tuulettimet takaavat hyvän ilmankierron ja pölysuodatin minimoi pölyn kulkeutumisen rungon sisälle. Sekä tuulettimet että pölysuodatin ovat helppo vaihtaa avaamalla sormiruuveilla kiinnitetyn tuuletinkotelon. PC:n etuosan LED-valot ilmoittavat tuulettimien tai lämpötilan mahdollisista häiriötilanteista. Teito 2U rack PC:t on suunniteltu teollisuuden koviin ja vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme myös kustomoituja tuotevaihtoehtoja.

2U

2U

Teito 19″ 2U räkkikiinnitettävässä teollisuus-PC:ssä on kaksi tai neljä vaakatasossa olevaa täyspitkää korttipaikkaa. PC:t voidaan rakentaa käyttäen PICMG-, Micro ATX- tai Mini ITX-teollisuusemolevyjä. Teito 2U -alusta on kehitetty tukemaan Intel® Pentium® 4, Core™ 2 Quad, Core™ 2 Duo, Xeon®, Atom™, and Core™ i-sarjan prosessoreja emolevystä riippuen.

Teito 4U:n etuosassa on kaksi 80mm pölysuodattimella varustettua tuuletinta ja joissakin kokoonpanoissa jopa kuusi tuuletinta. Tuulettimet takaavat hyvän ilmankierron ja pölysuodatin minimoi pölyn kulkeutumisen rungon sisälle. Sekä tuulettimet että pölysuodatin ovat helppo vaihtaa avaamalla sormiruuveilla kiinnitetyn tuuletinkotelon. PC:n etuosan LED-valot ilmoittavat tuulettimien tai lämpötilan mahdollisista häiriötilanteista. Teito 4U rack PC:t on suunniteltu teollisuuden koviin ja vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme myös kustomoituja tuotevaihtoehtoja.

4U

4U

Teito 19″ 4U räkkikiinnitettävässä teollisuus-PC:ssä on yhdestä kolmeentoista pystysuunnassa olevaa täyspitkää korttipaikkaa. PC:t voidaan rakentaa käyttäen PICMG, teollisuus-ATX, Micro ATX tai Mini ITX -emolevyjä. Teito 4U-alusta on kehitetty tukemaan Intel® Pentium® 4, Core™ 2 Quad, Core™ 2 Duo, Xeon®, Atom™, and Core™ i-sarjan prosessoreja valitusta emolevystä riippuen.

Nopeat toimitusajat, joustavuus, räätälöitävyys ja hintakilpailukyky ovat Teitolle avainasioita. Teitolta löytyy suoraan varastosta laaja valikoima tuotteita, joilla pystyy korvaamaan hyvinkin vanhoja laitteita sekä uusimpia ratkaisuja kaikenlaisiin olosuhteisiin.  Teitolla on lisäksi laaja maahantuonti suoraan valmistajilta, joista löytyy tarvittaessa nopea apu. Teito panostaa lisäksi mm. nopeaan ja luotettavaan takuupalveluihin, esiasennuksiin, asiakasprojekteihin jne.

Print Friendly, PDF & Email