Teiton Box PC:t

 

Box PC

Teito Box PC:t on valmistettu laadukkaista komponenteista jotka takaavat luotettavan ja varman toimivuuden teollisuuden vaativissa olosuhteissa. Automate Box PC:iden pieni koko mahdollistaa laitteiden käytön ahtaissa tiloissa ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden säästää tilakustannuksissa . Lisäksi laitteiden passiivijäähdytyksen ansiosta pöly ja lika pysyvät kotelon ulkopuolella.

 

Tehokas box-PC 7 vuoden elinkaarituella 24/7 käyttöön koviin olosuhteisiin. Kuudennen generaation i3, i5 ja i7 prosessorivaihtoehdoilla.

TEITO Box PC:iden yleisiä ominaisuuksia:

  • Erittäin alhainen virrankulutus
  • Luotettavat ja tehokkaat Intel® -prosessorit
  • Iskuja, tärinää ja taivutusta kestävä alumiinikotelo
  • Pieni koko säästää tilaa ja antaa useita kiinnitysmahdollisuuksia
  • Passiivijäähdytyksen ja SSD-kiintolevyjen ansiosta ei lainkaan liikkuvia osia
  • Mahdollisuus kustomoituihin tuotevaihtoehtoihin (esim. antikorroosio käsiteltynä)
  • Koneen laajamittainen testaus ennen toimittamista asiakkaalle
BocPcUuudetMallit

15 vuoden tuki eli todellinen pitkän elinkaaren vaihtoehto, WLAN, entistä pienempi ja kompaktimpi koko ym.

Nopeat toimitusajat, joustavuus, räätälöitävyys ja hintakilpailukyky ovat Teitolle avainasioita. Teitolta löytyy suoraan varastosta laaja valikoima tuotteita, joilla pystyy korvaamaan hyvinkin vanhoja laitteita sekä uusimpia ratkaisuja kaikenlaisiin olosuhteisiin.  Teitolla on lisäksi laaja maahantuonti suoraan valmistajilta, joista löytyy tarvittaessa nopea apu. Teito panostaa lisäksi mm. nopeaan ja luotettavaan takuupalveluihin, esiasennuksiin, asiakasprojekteihin jne.

avalue2

Marine PC, IEC EN60945 Certified

Nopeat toimitusajat, joustavuus, räätälöitävyys ja hintakilpailukyky ovat Teitolle avainasioita. Teitolta löytyy suoraan varastosta laaja valikoima tuotteita, joilla pystyy korvaamaan hyvinkin vanhoja laitteita sekä uusimpia ratkaisuja kaikenlaisiin olosuhteisiin. Teitolla on lisäksi laaja maahantuonti suoraan valmistajilta, joista löytyy tarvittaessa nopea apu. Teito panostaa lisäksi mm. nopeaan ja luotettavaan takuupalveluihin, esiasennuksiin, asiakasprojekteihin jne.

Print Friendly, PDF & Email