Teollisuustietokoneet, valvontakamerat ja POS tuotteet!

Teito Oy on erikoistietokoneisiin, videovalvontaan, kaupan alan ja julkishallinnon laitteisiin keskittynyt laitetoimittaja ja palvelun tarjoaja. Toimitamme laitteitamme useisiin eri asiakassegmentteihin, kuten teollisuuteen, laivoihin, ajoneuvoihin, kauppoihin, sairaaloihin, palvelukeskuksiin ym. Teitolla on vankkaa kokemusta toimialakumppanina olemisesta järjestelmävalmistajille, -toimittajille ja ohjelmistoyrityksille, joille IT-laitepuoli ei ole ydinliiketoimintaa. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ratkaisemme asiakkaan tarpeet optimaalisesti asiakkaitamme kuunnelleen.

Tuotevalikoimamme sisältää pitkän elinkaaren teknologiaa ja toimimme innovatiivisesti aina varautuneina teknologian uusiin sukupolviin. Käytämme luotettavien toimittajien pitkä elinkaaren komponentteja, jotta voimme taata tuotteidemme luotettavan toimivuuden. Asiakkaamme saavat aina uusinta tietoa siitä, mitä teknologiaa ja tuotteita on tarjolla, välttäen näin kilpailijoiden jalkoihin jäämisen. Tuotteemme voidaan tarvittaessa myös nimetä ja räätälöidä täysin asiakkaan brändin, värien ja erityistoiveiden mukaisesti.

Teito Oy on luotettava kumppani kaikille sidosryhmille, mikä helpottaa asioimista ja tuo joustavuutta, tehokkuutta, taloudellisuutta sekä reagointinopeutta myös odottamattomiinkin tilanteisiin. ISO 9001:2015 laatujärjestelmämme ja sen edellyttämien toimintatapojen noudattaminen luo tuloksellisuutta, josta hyötyvät kaikki sidosryhmät.

Tarjoamme kaiken ylläolevan ja enemmänkin. Kaiken lisäksi hintatasomme on edullinen ja kilpailukykyinen.

Kerro meille laitetarpeesi ja tavoitehinta, niin me tarjoamme juuri sopivan ratkaisun!

Print Friendly, PDF & Email