Tietokoneet, valvontakamerat ja POS tuotteet Teitolta!

Etusivun kuva

Teito Oy on erikoistietokoneisiin, videovalvontaan ja kaupan alan laitteisiin keskittynyt laitetoimittaja. Toimitamme laitteitamme useisiin eri asiakas-segmentteihin, kuten teollisuuteen, laivoihin, ajoneuvoihin, kauppoihin, sairaaloihin, palvelukeskuksiin ym. Teitolla on vankkaa kokemusta toimialakumppanina olemisesta järjestelmävalmistajille, -toimittajille ja ohjelmistoyrityksille, joille IT-laitepuoli ei ole ydinliiketoimintaa.

Tuotevalikoimamme sisältää ainoastaan uusimpaa pitkän elinkaaren teknologiaa, mutta toimimme myös aina varautuneina teknologian uusiin sukupolviin.  Asiakkaamme saavat aina uusinta tietoa siitä, mitä teknologiaa ja tuotteita on tarjolla, välttäen näin kilpailijoiden jalkoihin jäämisen. Tuotteemme voidaan tarvittaessa myös nimetä ja räätälöidä täysin asiakkaan brändin, värien ja erityistoiveiden mukaisesti.

Teito Oy on paikallinen ja luotettava kumppani, mikä helpottaa asioimista ja tuo joustavuutta sekä reagointi-nopeutta myös odottamattomiinkin tilanteisiin. Tarjoamme kaiken ylläolevan ja enemmänkin. Kaiken lisäksi hintatasomme on edullinen ja kilpailukykyinen.

Kerro meille laitetarpeesi ja tavoitehinta, niin me tarjoamme juuri sopivan ratkaisun!

Print Friendly, PDF & Email